Huurrecht advocaat

Voorkom misverstanden, regel uw huur- en verhuur met kennis van contracten

Huurrecht voor particulier en professionele (ver)huurders

Het hebben van woonruimte is een van de meest elementaire behoeften van een mens en om die reden aan veel verschillende wettelijke bepalingen onderworpen. Dat begint met de huurprijs, overlast met of aan buren, problemen met onderhuur, ontbinden van de huurovereenkomst of het opzeggen van de huurovereenkomst wegens bijvoorbeeld dringend eigen gebruik..

Met het advies van een huurrecht advocaat regelt u de zaken direct goed. Voorkomen is immers beter dan procederen. Ik adviseer u graag bij vragen over een huurrecht, het opstellen of beëindigen van een huurovereenkomsten, enzovoort. Hebt u behoefte aan korte lijnen en duidelijke communicatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

Huurovereenkomst opstellen

De huurovereenkomst van zowel woningen als bedrijfsruimten is aan strenge wettelijke regelgeving gehouden, waarbij recht moet worden gedaan aan de belangen van een eigenaar verhuur en een huurder. Vooral bij het opzeggen van een huurovereenkomst door een verhuurder/eigenaar moet aan een aantal strenge voorwaarden worden voldaan. Daarom is van belang om bij het aangaan van een (tijdelijke) huurovereenkomst daarover duidelijke afspraken te maken